Calamari prăjiți cu cinci condimente cu susan și var

Calamari prăjiți cu cinci condimente cu susan și var ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 488g de grăsime, și un total de 4754 calorii. Pentru $ 8.75 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de susan, scallions, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Calamari prăjiți cu limonadă roz Chili și reducere de Tamarind peste orez negru de susan, Calamari Prăjiți, și Calamari Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți calamarii tăind tuburile în benzi de 1/2 inch și tăind tentaculele în jumătate în centru. Clătiți și scurgeți.
Într-o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic, aruncați împreună făina, pudra de cinci condimente chinezești, semințele de susan și 1/2 lingură de sare kosher.
Adăugați calamari. Sigilați și agitați punga până când Calamarul este acoperit în amestecul de făină.
Încălziți uleiul vegetal într-un wok, cuptor olandez sau friteuză de pui din fontă la 370 F.
Transferați calamari într-o strecurătoare sau strecurătoare și agitați peste chiuvetă pentru a îndepărta excesul de făină. Folosind mâinile, adăugați cu grijă jumătate de calamar în ulei, aducându-l cât mai jos posibil în ulei înainte de a cădea pentru a preveni stropirea. Se prăjește, agitându-se constant cu un păianjen cu plasă de sârmă până se rumenesc și crocant, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o farfurie mare căptușită cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare. Repetați cu al doilea lot.
Aruncați calamari prăjiți cu ceapă verde, coriandru, semințe de susan în plus și coajă de tei și serviți cu pene de tei.