Cajun cârnați și tigaie de orez
Reteta Cajun cârnați și tigaie de orez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 341 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, condimente cajun, ciuperci pre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cârnați și cremă Cajun Orzo Skillet, 30 minute Cajun pui și orez tigaie, și Cajun cârnați și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, ceapă, condimente Cajun și cârnați; sotati 5 minute.
Scoateți orezul din pungi; adăugați în tigaie. Se amestecă bulionul și fasolea. Aduceți amestecul la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă sarea.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca D ' Alfonso-Curran Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.