Caju Romesco Pulpe De Pui

Coapsele de pui caju Romesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 461 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți coapse de pui, ardei grași prăjiți, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Caju Romesco Pulpe De Pui, Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), și Kebab de pui la gratar cu sos Romesco.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450). Ardei iute, caju, oțet, suc de lămâie, sos fierbinte și sare într-un blender. Cu motorul pornit, adăugați 1/3 cană de ulei într-un flux constant prin deschiderea capacului până când sosul este neted și mai deschis la culoare. Puneți deoparte jumătate din sos.
Puneți puiul într-un bol și stropiți cu uleiul rămas.
Așezați pielea de pui cu fața în jos pe grătarul de gătit și ungeți cu o parte din sosul romesco rămas. Grătați, întorcându-vă des și periați de fiecare dată cu mai mult sos, până când puiul este bine rumenit și gătit, aproximativ 20 de minute.
Se servește peste cuscus cu sos rezervat pe lateral.