Caesar Dressing cu semințe de in

Caesar Dressing cu semințe de in
Pansamentul Caesar cu semințe de In necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 10 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 3 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, semințe de in și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Porumb prăjit salate Caesar cu parmezan iaurt grecesc sos Caesar, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați semințele de in într-o râșniță de cafea sau un blender curat și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De InSemințe De In
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați făina de semințe de in într-un castron mediu; adăugați apă, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Adăugați oțet și ingredientele rămase; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Notă: păstrați pansamentul într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 zile. Păstrați semințele de in rămase la frigider; deoarece este bogat în grăsimi, poate râncezi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De InSemințe De In
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista