Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent
Dacă 36 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cacciatore de pui cu aragaz lent ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 162 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Un amestec de ceapă, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, cacciatore de pui cu aragaz lent, și Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui, în loturi; gatiti 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Combinați ciupercile, ceapa, ardeii și usturoiul în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit; se acoperă cu pui.
Se amestecă roșiile și cimbru până se omogenizează; se toarnă peste pui. Acoperiți cu capac. Gatiti la 6 pana la 8 ore (sau la 5 ore).
Serviți amestecul de pui peste orez.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.