Căpșuni Sufganiyot

Căpșuni Sufganiyot
Strawberry Sufganiyot ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 362 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,09 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, coniac, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sufganiyot, Sufganiyot, și Sufganiyot.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia,1 lingură de făină, 1 lingură de zahăr și 2 linguri de apă caldă în vasul unui standmixer*; lăsați să stea până când drojdia începe să spumeze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Se amestecă gălbenușurile de ou, întregou, lapte, coajă de portocală, suc de portocale, coniac, dacă se folosește,sare, vanilie, 2 căni de făină, și rămâne 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se amestecăviteză mică cu cârlig de aluatpână când se combină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Adăugați 6 linguri de unt 1 bucatăla un moment dat, amestecând bine întreadăugări. (Orice bucăți mici de unt vor fi transformate în aluat atunci când se adaugă mai multă făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați treptat restul de 2 căni de făină (este posibil să nu aveți nevoie de toate), amestecând până când se combină în cea mai mare parte între adaosuri,până când aluatul este moale, neted și strălucitor—aluatul va începe să se îndepărteze de părțile laterale ale boluluiși urcați în cârligul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
*Dacă nu aveți un mixer cu suport,puteți obține aceleași rezultate prinamestecând aluatul cu o lingură robustă din lemn și frământând pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
1
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru cu făină și frământați, adăugând mai multă făină după cum este necesar, până când nu este mai lipicios, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Transferați într-un castron cu unt,întoarceți-l la strat și acoperiți-l cu un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
3
Lasă să se ridiceun loc cald, fără pescaj până ladublat ca mărime, aproximativ 1 oră.
1
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la 3/4 " grosime. Folosind un tăietor cu făină, tăiați runde de aluat, răsuciți tăietorul pentru a elibera aluatul (acest lucru întărește marginile, astfel încât aluatul să pufăie când se prăjește). Reroll resturi o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
2
Transferați rondele de aluat pe o foaie de copt căptușită cu un bazin și acoperiți ușor cu un alt prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Lăsați să crească până nu este destuldublat în dimensiune, 40-50 de minute.
4
Dacă nu sunteți gata să prăjițialuatul, puneți la frigider runde până la3 ore.
1
Potriviți o cratiță mare și grea cu termometru; se toarnă ulei vegetal pentru a măsura 4" și se încălzește la căldură medie-mare până când termometrul înregistrează 350 de exemplare F. lucrând în loturi, se prăjește aluatulpână la auriu, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie și lăsați–o să se răcească ușor înainte de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Pulse jam într-un procesor alimentarpână la neted (acest lucru îl va face mai ușor de Pipat). Racla gem intopiping sac echipat cu 1/4 " sfat*.Introduceți vârful în partea de sus a sufganiyotand umple ușor până când gem doar pokesout de gaura. Praf cu pulberezahăr chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
2
*Dacă nu aveți o pungă pentru conducte,faceți o gaură superficială cu o scobitoare, apoi folosiți o pungă de plastic cu o deschidere de 1/4" tăiată în diagonală din 1 colț.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
1
Odată ce stăpânești tehnologia sufganiyot, poți schimba orice conservă, cremă de patiserie sau acoperire cu zahăr doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
ZahărZahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista