Căldură serioasă: prăjirea ardeilor iute în modul Alton Brown
Căldură serioasă: prăjirea Chiles the Alton Brown Way ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.19 pe portie. O porție conține 436 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ceapă, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Biscuiții lui Alton Brown, Morcovii glazurați ai lui Alton Brown, și Cookie-urile masticabile ale lui Alton Brown pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Intr-o tigaie mare saut saut la foc mediu-mare, incalziti 2 linguri de ulei de masline, adaugati ceapa si saut saut timp de 3 minute.
Adăugați carnea măcinată, despărțind-o cu spatele unei furculițe și gătiți timp de 5 până la 7 minute, până se rumenesc complet. Se amestecă pulberile de orez, chimen, chili și ancho și pasta de roșii. Reduceți focul la mediu, gătiți timp de 5 minute mai mult și condimentați cu sare și piper.
Umpleți fiecare poblano cu o porție generoasă de amestec de carne. Reduceți căldura la foarte scăzut și așezați poblanos umplute, unul lângă altul, în tigaia saut, acoperiți și gătiți încă 5 minute.