Cârnați italieni cu linte

Cârnați italieni cu linte
Cârnați italieni cu linte este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1347 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 36 de fani. Dacă aveți la îndemână sare stropită, usturoi cu cățel de grăsime, linte puy și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Rețete similare includ Cârnați italieni cu linte, Cârnați italieni cu linte, și Cârnați de Anul Nou Cu Linte de usturoi.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 până la 3 linguri de ulei într-o cratiță de dimensiuni bune (și una care are un capac care se potrivește) pe foc și când este cald, adăugați ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se presară sare (care ajută la prevenirea rumenirii) și se gătește la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați lintea, amestecați bine și apoi acoperiți generos cu apă rece. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și lăsați să fiarbă ușor timp de 1/2 o oră sau cam așa până când este gătit și cel mai mult, dacă nu tot, lichidul este absorbit. Nu adaug sare în această etapă, deoarece sosul furnizat de cârnați mai târziu (și care va fi turnat peste linte) va fi destul de sărat în sine. Deci, așteptați și gustați. Și amintiți-vă, desigur, puteți găti lintea în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
LinteLinte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Oricum, când fie lintea este aproape gata, fie sunteți pe cale să le reîncălziți, puneți o tigaie grea pe arzător, acoperiți cu o peliculă de ulei și adăugați usturoiul zdrobit. Gatiti cateva minute apoi adaugati si rumeniti carnatii. Când cârnații se rumenesc pe ambele părți - ceea ce nu va dura mai mult de 5 minute - aruncați vinul și apa și lăsați să se baloneze. Acoperiți tigaia, fie cu un capac, fie cu folie de aluminiu, și gătiți timp de aproximativ 15 minute. Folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul acum moale în sos și gustați pentru condimentare, adăugând puțină apă dacă este prea tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți lintea într-un castron sau vas superficial (evacuez cârnații din tigaia lor de gătit, plonk lintea, apoi continuați), apoi acoperiți cu cârnații și sosul lor de usturoi și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
LinteLinte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se presară peste niște pătrunjel cu frunze plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista