Cârnați Italieni
Rețeta cârnați italieni ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 5 și costă 70 de cenți pe porție. Acest fel principal are 120 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Dacă aveți fasole pinto, boia de ardei, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. 632 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cârnați italieni cu linte, Cârnați Italieni La Grătar, și Cârnați italieni cu linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea cu toate ingredientele uscate (adăugați fulgi de ardei roșu după gust, puțin merge mult) și sosul de soia într-un castron mare.
Se amestecă cu mâinile pentru a asigura o distribuție uniformă.
Adăugați apă și apoi frământați aluatul de aproximativ 10 ori și dați deoparte. Luați 5 forme dreptunghiulare de folie și pregătiți aburul (porniți-l și pregătiți-l). Împărțiți aluatul în 5 părți egale și, folosind mâinile, formați-l într-un buștean pe folia de tablă. Înfășurați fiecare bucată strâns în folie de tablă, răsucind capetele pentru a închide. Aburiti timp de 40 de minute.Informații Nutriționale
70gfibre dietetice3. 90gzahări1. 70gproteine5g