Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă

Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă
Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2495 calorii, 74G de proteine, și 189g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $6.97 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, foi de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Cassoulet de fasole albă, cârnați și rață, Cassoulet Cu Cârnați De Fasole Albă Și Andouille, și Cassoulet de rață și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Spălați bine fasolea și puneți-le într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați suficientă apă la fasole pentru a acoperi cu 2 inci și puneți la foc mare. Se aduce la fierbere timp de 2 minute, se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Puneți cârnații de rață pe o foaie de copt și puneți-l la cuptor timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți și lăsați să se răcească. Cârnații nu vor fi complet fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Adăugați ceapa întreagă, morcovul întreg, două crenguțe de cimbru și trei frunze de dafin la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați mai multă apă în oală pentru a acoperi din nou cu 2 inci. Aduceți la fierbere, reduceți focul și lăsați să fiarbă până când fasolea este în mare parte fragedă, dar cu încă puțină mușcătură, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Pe măsură ce fasolea se gătește, puneți slănina într-o tigaie mare și puneți-o la foc mediu. Gatiti pana cand este crocant si transferati slanina pe o hartie pana laplaca căptușită pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scurgeți toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de grăsime de slănină din tigaie și adăugați uleiul de măsline. Reveniți la foc și adăugați ceapa tăiată cubulețe, morcovii tăiați felii și usturoiul și gătiți amestecul la foc mic timp de 20 de minute, până când ceapa începe să devină translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Feliați atât cârnații de rață, cât și kielbasa pe părtinire în bucăți groase de inci și adăugați-le la amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
KielbasaKielbasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rață întreagăRață întreagă
11
Adăugați frunzele de dafin rămase și crenguțele de cimbru și gătiți, amestecând, timp de 5 minute. Apoi adăugați vinul, bulionul, pasta de roșii, sarea și piperul. Ridicați focul la mare, aducând amestecul la fierbere. Se amestecă bine pentru a dizolva pasta de roșii și a reduce focul. Lăsați amestecul să fiarbă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Scoateți ceapa întreagă și morcovul din fasole și adăugați amestecul de legume și cârnați în oală, lăsând oala la foc mic. Se amestecă bine și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Lăsați cassouletul să fiarbă timp de 15 până la 20 de minute sau până când cea mai mare parte a amestecului de vin a fost absorbită de fasole. Se pune lingura într-o caserolă și se servește cu baghetă crustă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista