Buzunare de patiserie cu puf de brânză și spanac

Buzunare de patiserie cu puf de brânză și spanac
Buzunarele de patiserie cu puf de brânză și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de crustă. O porție conține 402 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți smântână grea, lapte, până la 5 cepe verzi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Buzunare De Patiserie Cu Puf, Buzunare de patiserie cu puf de curcan, ciuperci și slănină, și Buzunare De Patiserie Cu Puf De Curcan, Fenicul Și Cireș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament. Aranjați cojile de patiserie congelate pe foaia de copt și coaceți până se umflă și devin maro auriu, aproximativ 20 de minute. Folosind un cuțit mic, tăiați centrul cojilor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Între timp, amestecați smântâna, laptele, sarea și piperul într-un bol mediu. Se amestecă spanacul, brânza Fontina, parmezanul și ceapa verde. Puneți amestecul de spanac în cojile de patiserie coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți până când produsele de patiserie se rumenesc și umplutura este fierbinte, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Transferați produsele de patiserie într-un platou și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista