Buzunare de patiserie cu puf de brânză și spanac
Buzunarele de patiserie cu puf de brânză și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de crustă. O porție conține 402 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți smântână grea, lapte, până la 5 cepe verzi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Buzunare De Patiserie Cu Puf, Buzunare de patiserie cu puf de curcan, ciuperci și slănină, și Buzunare De Patiserie Cu Puf De Curcan, Fenicul Și Cireș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament. Aranjați cojile de patiserie congelate pe foaia de copt și coaceți până se umflă și devin maro auriu, aproximativ 20 de minute. Folosind un cuțit mic, tăiați centrul cojilor de patiserie.
Între timp, amestecați smântâna, laptele, sarea și piperul într-un bol mediu. Se amestecă spanacul, brânza Fontina, parmezanul și ceapa verde. Puneți amestecul de spanac în cojile de patiserie coapte.
Coaceți până când produsele de patiserie se rumenesc și umplutura este fierbinte, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Transferați produsele de patiserie într-un platou și serviți.