Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel
Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 40 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de covrigi răsuciți de 2", zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Butterscotch Blondie Lipicios Baruri.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Linie bakingpan cu hârtie pergament, lăsând un 1 " consola pe laturile lungi ale tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Tigaie
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu;pus deoparte. Se amestecă untul într-un mediu skilletover foc mediu pana se rumeneste biți format de jos a tigaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
3
Transferați laun castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați zahăr brun. Folosind un mixer electric, bateți până se combină bine șiamestecul seamănă cu nisipul umed, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ouă și vanilie; bate până la pufos șibine combinate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
6
Adăugați ingrediente uscate; bateți până se omogenizează (aluatul va fi gros). Folosind o spatulă offset sau obișnuită, întindeți uniform aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
7
Coaceți blondie până se rumenesc, marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și un testerinserat în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Lasăse răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 cm. F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Răspândiți foaia peanutsover într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți, amestecândfrecvent,până la maro auriu și parfumat, 5-7 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; fierbeți fără a se amesteca, ocazional învârtind tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până când caramelul este chihlimbar adânc, 12–15minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați miere; reveniți la fierbere, amestecândadesea, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
6
Se adaugă untul; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Adăugați smântână (amestecul va fibula viguros); bateți până se omogenizează. Stirin alune și covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Arahide
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă peste răcitblondie. Se răcește până se răcește, aproximativ 30 de minute.
9
Rulați un cuțit în jurul laturilor scurte ale panto release blondie. Folosind hârtie de pergamentoverhang, ridicați din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
10
Tăiați lungimeaîn 4 benzi.
11
Tăiați fiecare bandă transversală10 bare. Faceți înainte: răciți până la 1 săptămânăîntr-un recipient etanș. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.