Butternut Squash Lasagna

Butternut Squash Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan de dovleac. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 710 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați partea de carton-brânză ricotta degresată, spanac, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Butternut Squash Lasagna, Butternut Squash Lasagna, și Butternut Squash Lasagna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați spanac; saut 1 1/2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Combinați provolone, pătrunjel, sare, piper, ouă și brânzeturi ricotta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați dovleceii într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și gătiți la maxim 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
7
Înveliți fundul și părțile laterale ale vaselor de copt de 2 (8 inci pătrate) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
8
Întindeți 1/2 cană de Marinara fumurie în fundul unui vas pregătit. Aranjați 2 tăiței peste sos; întindeți 1 cană amestec de brânză peste tăiței. Aranjați 1 1/2 căni de dovlecei peste amestecul de brânză; întindeți 3/4 cană de sos peste dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
BrânzăBrânză
SosSos
Suc De FructeSuc De Fructe
9
Aranjați 2 tăiței peste sos; întindeți 1 cană de amestec de brânză peste tăiței. Aranjați 1 1/2 cană amestec de ceapă peste amestecul de brânză; întindeți 3/4 cană sos peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
SosSos
CeapăCeapă
10
Aranjați 2 tăiței peste sos; întindeți 1 cană de Marinara fumurie uniform peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
11
Se presară cu 1/2 cană parmezan. Repetați procedura cu ingredientele rămase în tigaia rămasă. Acoperiți fiecare tigaie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
12
Coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Pentru a îngheța lasagna necoaptă: pregătiți-vă prin capacul pasului cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Pentru a pregăti lasagna congelată necoapte: dezghețați complet la frigider (aproximativ 24 de ore). Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Îndepărtați folia; folie de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
16
Îndepărtați folia de plastic; aruncați folia. Acoperiți lasagna cu folie rezervată; coaceți la 375 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista