Butternut Squash Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan de dovleac. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 710 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați partea de carton-brânză ricotta degresată, spanac, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Butternut Squash Lasagna, Butternut Squash Lasagna, și Butternut Squash Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați spanac; saut 1 1/2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Combinați provolone, pătrunjel, sare, piper, ouă și brânzeturi ricotta într-un castron mare.
Așezați dovleceii într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și gătiți la maxim 5 minute sau până se înmoaie.
Înveliți fundul și părțile laterale ale vaselor de copt de 2 (8 inci pătrate) cu spray de gătit.
Întindeți 1/2 cană de Marinara fumurie în fundul unui vas pregătit. Aranjați 2 tăiței peste sos; întindeți 1 cană amestec de brânză peste tăiței. Aranjați 1 1/2 căni de dovlecei peste amestecul de brânză; întindeți 3/4 cană de sos peste dovlecei.
Aranjați 2 tăiței peste sos; întindeți 1 cană de amestec de brânză peste tăiței. Aranjați 1 1/2 cană amestec de ceapă peste amestecul de brânză; întindeți 3/4 cană sos peste amestecul de spanac.
Aranjați 2 tăiței peste sos; întindeți 1 cană de Marinara fumurie uniform peste tăiței.
Se presară cu 1/2 cană parmezan. Repetați procedura cu ingredientele rămase în tigaia rămasă. Acoperiți fiecare tigaie cu folie.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Pentru a îngheța lasagna necoaptă: pregătiți-vă prin capacul pasului cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la 2 luni.
Pentru a pregăti lasagna congelată necoapte: dezghețați complet la frigider (aproximativ 24 de ore). Preîncălziți cuptorul la 37
Îndepărtați folia; folie de rezervă.
Îndepărtați folia de plastic; aruncați folia. Acoperiți lasagna cu folie rezervată; coaceți la 375 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până la bule.