Burgeri glazurati Mirin cu susan-ponzu spanac si maioneza wasabi-ghimbir
Mirin Glazed Burgers cu susan-ponzu spanac și maioneza wasabi-ghimbir este o rețetă americană care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 1058 de calorii , 41 g de proteine și 78 g de grăsime per porție. Pentru 3,79 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați mandrina măcinată, usturoi, sos ponzu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 de minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Burgers de ton cu maioneză Wasabi , Somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi și Mini prăjituri de crab cu susan, ceai și lime cu maioneză Wasabi .
Instrucțiuni
1
Pregătiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune cu capac sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu.;
Echipamente pe care le vei folosi
(sos Citrice-soia)
1
Amestecă mirinul, sake-ul și sosul de soia într-o cratiță mică, rezistentă la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sos De Susan Japonez Preparat
2
Puneți tigaia pe grătar, aduceți amestecul la fiert și gătiți până când se reduce la o consistență puțin mai groasă, 15 până la 20 de minute. Pune glazura deoparte (se va ingrosa usor pe masura ce se raceste).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingura Plus 1 Lingurita Pasta De Wasabi
Borcan Mărar Felii De Murături
3
Pentru maioneză: Pentru a face maioneza, amestecați toate ingredientele într-un castron mic. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 De Chifle Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
1
Amestecați dressingul de susan și sosul ponzu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Ponzu
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Pune spanacul într-un castron mare și amestecă ușor cu dressingul. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
1
Amestecă mirinul, sake-ul și sosul de soia într-un castron mic. Se amestecă miso și se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Miso
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Întindeți mandrina într-o tigaie mare și puțin adâncă. Distribuiți amestecul de miso peste carne și stropiți uniform cu ceapa verde, ghimbir, usturoi, piper și sare. Manevrând carnea cât mai puțin posibil pentru a evita compactarea ei, amestecați bine. Împărțiți amestecul în 6 porții egale și, cu mâinile în cupe, aruncați 1 porție de carne înainte și înapoi din mână în mână pentru a forma o bilă liberă. Bateți ușor porția de carne pe o suprafață plană pentru a forma o chiflă care să se potrivească cu chiflele. Apăsați centrul chiflei în jos cu vârful degetelor pentru a crea o ușoară adâncitură în centrul chiflei. Repetați cu porțiile de carne rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
Borcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Miso
3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De Murături
3
Când grătarul este gata, ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Decojiți și Soți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie
4
Puneți chiftelele pe grătar și ungeți fiecare chiflă cu glazură. Acoperiți și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute, ungând din nou fiecare chiflă cu glazură. Întoarceți chiftelele și ungeți partea gătită cu glazură. Gătiți, periând frecvent glazura, până când este gata după preferință, cu 4 până la 5 minute mai mult pentru mediu. În ultimele minute de gătit, așezați chiflele, tăiate în jos, pe marginile exterioare ale grătarului pentru a se prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
5
Pentru a asambla burgerii, puneți o porție egală de spanac pe fundul fiecărei chifle și deasupra cu o chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
6
Întindeți maioneza peste părțile tăiate ale blatului chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 De Chifle Miniaturale, împărțite
Borcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Burger în meniu? Încercați să asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Sterling Vintner's Collection Merlot cu o evaluare de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Colecția Sterling Vintner Merlot
Combinând profilurile diferitelor site-uri, am creat o reprezentare cuprinzătoare a acestei regiuni în creștere faimoasă în lume. Majoritatea fructelor provin din soluri mai adânci ale fundului văii, ceea ce se traduce printr-o senzație de gură largă și arome cărnoase și suculente.