Burgeri glazurati Mirin cu susan-ponzu spanac si maioneza wasabi-ghimbir

Burgeri glazurati Mirin cu susan-ponzu spanac si maioneza wasabi-ghimbir
Mirin Glazed Burgers cu susan-ponzu spanac și maioneza wasabi-ghimbir este o rețetă americană care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 1058 de calorii , 41 g de proteine și 78 g de grăsime per porție. Pentru 3,79 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați mandrina măcinată, usturoi, sos ponzu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 de minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Burgers de ton cu maioneză Wasabi , Somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi și Mini prăjituri de crab cu susan, ceai și lime cu maioneză Wasabi .

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune cu capac sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu.;
Echipamente pe care le vei folosi
(sos Citrice-soia)(sos Citrice-soia)
1
Amestecă mirinul, sake-ul și sosul de soia într-o cratiță mică, rezistentă la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sos De Susan Japonez Preparat1/4 Cană Sos De Susan Japonez Preparat
2
Puneți tigaia pe grătar, aduceți amestecul la fiert și gătiți până când se reduce la o consistență puțin mai groasă, 15 până la 20 de minute. Pune glazura deoparte (se va ingrosa usor pe masura ce se raceste).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingura Plus 1 Lingurita Pasta De Wasabi1 Lingura Plus 1 Lingurita Pasta De Wasabi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Pentru maioneză: Pentru a face maioneza, amestecați toate ingredientele într-un castron mic. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Amestecați dressingul de susan și sosul ponzu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos PonzuSos Ponzu
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pune spanacul într-un castron mare și amestecă ușor cu dressingul. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Amestecă mirinul, sake-ul și sosul de soia într-un castron mic. Se amestecă miso și se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Întindeți mandrina într-o tigaie mare și puțin adâncă. Distribuiți amestecul de miso peste carne și stropiți uniform cu ceapa verde, ghimbir, usturoi, piper și sare. Manevrând carnea cât mai puțin posibil pentru a evita compactarea ei, amestecați bine. Împărțiți amestecul în 6 porții egale și, cu mâinile în cupe, aruncați 1 porție de carne înainte și înapoi din mână în mână pentru a forma o bilă liberă. Bateți ușor porția de carne pe o suprafață plană pentru a forma o chiflă care să se potrivească cu chiflele. Apăsați centrul chiflei în jos cu vârful degetelor pentru a crea o ușoară adâncitură în centrul chiflei. Repetați cu porțiile de carne rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ardei ArbolArdei Arbol
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
MisoMiso
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Când grătarul este gata, ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Puneți chiftelele pe grătar și ungeți fiecare chiflă cu glazură. Acoperiți și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute, ungând din nou fiecare chiflă cu glazură. Întoarceți chiftelele și ungeți partea gătită cu glazură. Gătiți, periând frecvent glazura, până când este gata după preferință, cu 4 până la 5 minute mai mult pentru mediu. În ultimele minute de gătit, așezați chiflele, tăiate în jos, pe marginile exterioare ale grătarului pentru a se prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
5
Pentru a asambla burgerii, puneți o porție egală de spanac pe fundul fiecărei chifle și deasupra cu o chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
6
Întindeți maioneza peste părțile tăiate ale blatului chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ardei ArbolArdei Arbol
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
7
Adăugați blaturile de chiflă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie

Ingrediente

180ardei habenero1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamdressing lamaie piperdressing lamaie piper2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfinely grated ginger, with juicesfinely grated ginger, with juices2Bucăți de caramele Heath Barfinely grated ginger, with juicesfinely grated ginger, with juices33ardei habeneroceapa verde feliataceapa verde feliata1kgceai sp. asezonați toată sareaceai sp. asezonați toată sarea2Bucăți de caramele Heath Barpiper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier1491 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare157ardei habenero6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite12 lingurițe de pudră de usturoi6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite3Crustă: firimituri de biscuiți grahammisomiso591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprepared ponzu sauce (citrus-soy sauce)prepared ponzu sauce (citrus-soy sauce)120ardei habenerosos japonez de susansos japonez de susan120ardei habenerosos japonez de susansos japonez de susan120ardei habenerosos japonez de susansos japonez de susan12 lingurițe de pudră de usturoisos japonez de susansos japonez de susan12 lingurițe de pudră de usturoisos japonez de susansos japonez de susan12 lingurițe de pudră de usturoisos japonez de susansos japonez de susan1Oreos dublu umplutbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust6chifle cu semințe de susan, despicatechifle cu semințe de susan, despicate6chifle cu semințe de susan, despicatechifle cu semințe de susan, despicate581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi12 lingurițe de pudră de usturoi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi631 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprepared Japanese sesame dressingprepared Japanese sesame dressing6creveți și cu veneUlei vegetal, pentru periaj pe grătarUlei vegetal, pentru periaj pe grătar12 lingurițe de pudră de usturoipastă de wasabipastă de wasabi

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger în meniu? Încercați să asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Sterling Vintner's Collection Merlot cu o evaluare de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Colecția Sterling Vintner Merlot
Colecția Sterling Vintner Merlot
Combinând profilurile diferitelor site-uri, am creat o reprezentare cuprinzătoare a acestei regiuni în creștere faimoasă în lume. Majoritatea fructelor provin din soluri mai adânci ale fundului văii, ceea ce se traduce printr-o senzație de gură largă și arome cărnoase și suculente.
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista