Burgeri de fasole neagră și cartofi dulci condimentați Cajun
Reteta Cajun condimentat fasole neagră și burgeri de cartofi dulci este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 219 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1802 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole de staniu, cartof dulce, ovăz g terci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Încercați Burgeri De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci, Burgeri De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci, și Burgeri De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea și adăugați-le într-un bol de amestecare. Mash, dar lăsați jumătate din fasole întreagă pentru un pic de textură.
Scoateți carnea din cartoful copt cu o lingură și adăugați-o în castron.
Clătiți spanacul într-o strecurătoare, apoi turnați un kettleful de apă clocotită peste el pentru a-l ofili. Clătiți cu apă rece pentru a reîmprospăta, apoi stoarceți cât mai multă apă. Se toacă și se adaugă în castron.
Apoi adăugați semințele, ovăzul, condimentele, usturoiul și piperul negru și amestecați până se combină bine.
Formați amestecul în 4 bile consistente, apoi aplatizați-le în forme de burger.
Pop burgeri pe o farfurie până când sunteți gata să le folosească. Le puteți coace sau prăji în puțin ulei. Mi-am prăjit burgerul într-un pic de ulei de rapiță presat la rece, timp de câteva minute pe fiecare parte, până se rumenesc și crocant.
Acești burgeri vor îngheța bine.
Puneți-le între foi de hârtie rezistentă la grăsimi într-o cadă Tupperware și introduceți-le în congelator.