Bunny & Pui Cookie-Uri
Cookie-urile Bunny & Chick necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 502 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de decoruri de decorare betty, stropi de bomboane, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bunny & Pui Cookie-Uri, Iepurasul si papusa prajiturele, și Cookie-Uri De Iepuraș De Paște.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul, oul și făina până se formează aluatul.
Pentru 12 pui: formați aluatul în bile de 12 (1 inch) pentru corpuri și bile de 12 (1/2 inch) pentru capete.
Rotiți bilele în zahăr galben. Pe foaie cookie ungrased, aranja bile mici pe vârfurile de bile mari pentru a arata ca puii. În partea de jos a fiecărei bile mari, puneți bucăți de lemn dulce pentru picioare. Pe fiecare minge mică, așezați 1 bomboană de ciocolată minis M & M pentru ochi.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până se rumenesc. Puneți imediat porumb bomboane pe cap de fiecare pentru cioc. Se răcește 1 minut; scoateți-l pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Pentru 12 iepurași: Reseve 1/4 cană aluat. Formați aluatul rămas în bile de 12 (1 inch) pentru capete.
Rotiți bilele în zahăr roz sau violet. Pe foaia de cookie-uri ungrased, pentru fiecare iepuraș, Așezați 1 minge și aplatizați ușor. Cu aluat rezervat, formați urechile și obrajii de iepuraș și rulați în zahăr după dorință; aranjați pe fiecare prăjitură.
Așezați 2 bomboane de ciocolată m & m ' s minis pe fiecare față pentru ochi și 1 bucată de copt pentru nas.
Așezați bomboane albe în obraji pentru mustăți.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până se rumenesc. Se răcește 1 minut; scoateți-l pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.