Bunica unt de arahide Fudge
Bunica unt de arahide Fudge necesită aproximativ 19 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 13 cenți pe porție. Un amestec de unt, unt de arahide cremos, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Rețete similare includ Bunica lui Carol unt de arahide Fudge, Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge topped cu ciocolata & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, și Cookie-urile cu unt de arahide ale bunicii.
Instrucțiuni
Ungeți o plăcuță de 9 inci. Pune deoparte.
Puneți untul de arahide și vanilia într-un castron mediu.
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță grea de 2 litri. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se topește untul. Folosind o perie de patiserie înmuiată în apă fierbinte, periați orice cristale de zahăr pe părțile laterale ale tigaiei. Gatiti, fara agitare, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 235 (etapa cu bile moi).
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
Se toarnă sirop fierbinte peste amestecul de unt de arahide în castron. (Nu răzuiți părțile laterale ale tăvii.) Bateți cu o lingură de lemn până se omogenizează. Se toarnă rapid în plăcuța pregătită. Se răcește complet.
Tăiați bomboanele în bucăți.
Sfaturi: bunica a folosit probabil metoda etapei pentru a determina disponibilitatea bomboanelor, dar un termometru vă va oferi rezultate mai consistente. Asigurați-vă că verificați dacă termometrul dvs. funcționează cu precizie și reglați corespunzător dacă nu. de exemplu: dacă apa fierbe la 212 pe termometru, termometrul dvs. funcționează cu precizie. Dacă fierbe la 210, gătiți această rețetă la 233; dacă punctul de fierbere al termometrului dvs. este de 214, gătiți această rețetă la 23
Asigurați-vă că becul termometrului de bomboane este complet scufundat în sirop, dar nu atinge fundul cratiței. Nu bateți bomboanele prea mult; se întărește repede pe măsură ce se răcește. Baterea bomboanelor într-un bol separat ajută la prevenirea texturii granulate care rezultă din răzuirea accidentală a oricăror cristale de pe părțile laterale ale tigaiei.