Bunica Cook ' s Crăciun pud

Bunica Cook ' s Crăciun pud
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 60 de cenți pe porție. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți pesmet, stafide, sirop auriu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budincile de Crăciun ale bunicii Martin, Gatiti cartea: coroane de flori de porumb de Craciun, și Gatiti cartea: cookie-uri de ciocolata de Craciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați totul, în afară de stout și ouă, în cel mai mare castron și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați stout și ouă și amestecați totul împreună. Lingură în bazine de budincă-am folosit bazine de 1 x 2 litri, 1 x 1 litru și 1 x 500 ml. Acoperiți cu hârtie și folie impermeabile plisate și fixați-le cu sfoară.Coborâți pudele în Cratițe cu farfurioare răsturnate sau bucăți de folie strânse în partea de jos (astfel încât pudele să nu atingă fundul), apoi umpleți cu apă din ibric până când ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinelor. Se fierbe pud-ul mic timp de 1mm, mediu pentru 2mm și mare pentru 3mm (se completează cu apă după cum este necesar). Se răcește, apoi se păstrează într-un dulap rece și uscat până la 1 year.To serviți, fierbeți din nou pudrele ca mai sus pentru a se încălzi, 1 oră pentru mici, 2 ore pentru mediu și 3 ore pentru mari (completați după cum este necesar). Întoarceți-vă pe o farfurie, decorați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista