Bulgur-Legume De Vară Umplute

Bulgur-Legume De Vară Umplute
Legumele de vară umplute cu Bulgur ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați grâu bulgur, ardei gras, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Legume umplute cu vinete și Bulgur, Legume Italiene De Vară Umplute, și Salată Bulgur De Vară.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați bulgurul într-un castron rezistent la căldură. Într-o tigaie cu sos, aduceți bulionul de pui și 1 1/2 căni de apă la fiert. Când lichidul a ajuns la fierbere, se toarnă peste bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
BulgurBulgur
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Lăsați să stea până când bulgurul absoarbe lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1
Tăiați treimea superioară a ardeilor grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
2
Scoateți semințele și coastele lăsând o 'ceașcă' pentru umplutură. Tăiați carnea din partea de sus 1/3 și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
SemințeSemințe
CoasteCoaste
3
Tăiați 1/3 din dovlecel pe lungime pentru a dezvălui semințele. Scoateți semințele pentru a crea o barcă. Tăiați restul de 1/3 bucăți. Feliați roșiile în jumătate și scoateți semințele pentru a crea o ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SemințeSemințe
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa tocată și transpirați până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați ardeii tocați rezervați, dovleceii, ciupercile și usturoiul în tigaie. Condimentează legumele cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scurgeți legumele fierte, dacă este necesar, și adăugați la bulgurul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur GătitBulgur Gătit
LegumeLegume
8
Presărați sare și piper pe interiorul cupelor de legume.'Umpleți legumele cu amestecul de bulgur, puneți-le într-un vas de copt superficial, acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți și presărați parmezan ras, apoi coaceți încă 10 minute sau până când brânza se rumeneste și se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
BulgurBulgur
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista