Bulgur-Legume De Vară Umplute
Legumele de vară umplute cu Bulgur ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați grâu bulgur, ardei gras, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Legume umplute cu vinete și Bulgur, Legume Italiene De Vară Umplute, și Salată Bulgur De Vară.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați bulgurul într-un castron rezistent la căldură. Într-o tigaie cu sos, aduceți bulionul de pui și 1 1/2 căni de apă la fiert. Când lichidul a ajuns la fierbere, se toarnă peste bulgur.
Lăsați să stea până când bulgurul absoarbe lichidul, aproximativ 20 de minute.
Tăiați treimea superioară a ardeilor grași.
Scoateți semințele și coastele lăsând o 'ceașcă' pentru umplutură. Tăiați carnea din partea de sus 1/3 și rezervați.
Tăiați 1/3 din dovlecel pe lungime pentru a dezvălui semințele. Scoateți semințele pentru a crea o barcă. Tăiați restul de 1/3 bucăți. Feliați roșiile în jumătate și scoateți semințele pentru a crea o ceașcă.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și transpirați până la translucid.
Adăugați ardeii tocați rezervați, dovleceii, ciupercile și usturoiul în tigaie. Condimentează legumele cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Scurgeți legumele fierte, dacă este necesar, și adăugați la bulgurul gătit.
Presărați sare și piper pe interiorul cupelor de legume.'Umpleți legumele cu amestecul de bulgur, puneți-le într-un vas de copt superficial, acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți și presărați parmezan ras, apoi coaceți încă 10 minute sau până când brânza se rumeneste și se topește.