Buffalo Jalape Poppers

Buffalo Jalape Poppers
Buffalo jalape Poppers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de pansament cu brânză groasă, pui, ardei iute jalape murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Buffalo Pui Jalapeno Poppers, Buffalo Pui Jalapeno Poppers, și Buffalo Chicken Jalape8oro Poppers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați puiul pe farfuria cu microunde; Cuptor cu microunde neacoperit la 1 minut; tăiat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Separați aluatul în 8 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Tăiați fiecare triunghi în jumătate pe lungime pentru a face 16 triunghiuri înguste.
5
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Așezați ardeii iute și bucata de pui pe partea cea mai scurtă a fiecărui triunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ardei IuteArdei Iute
7
Rulați aluatul, începând de la partea cea mai scurtă, înfășurându-vă în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
AluatAluat
RolaRola
8
Periați cu pansament.
9
Coaceți 12 până la 14 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 3 minute.
11
Se servește cu pansamentul rămas.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista