Java Cream Puffs este o garnitură care servește 8. O porție conține 370 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 145 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți unt, cafea tare, marshmallows și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Picături De Cremă Java, Inghetata Java Crunch, și Plăcintă Mocha Java cu cremă Kahlua.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți apă, unt și sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Ouă
5
Picătură cu linguri rotunjite 3 in. separat pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți la 400 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți-l pe un suport de sârmă. Se deschid imediat pufurile despicate; scoateți blaturile și lăsați-le deoparte. Aruncați aluatul moale din interior. Pufuri reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați cafeaua și marshmallows. Gatiti la foc mic pana se topesc marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Transferați într-un castron mare; acoperiți și răciți până se îngroașă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Bateți amestecul de cafea răcit până la culoare deschisă; pliați în frișcă. Chiar înainte de servire, umpleți fiecare puf cu aproximativ 1/3 cană de umplutură. Înlocuiți blaturile și stropiți cu topping de fudge.