Budinca indiană este un desert care servește 8. O porție conține 456 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Simply Recipes necesită melasă, zahăr granulat, făină de porumb și înghețată vanillan. 2145 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Opărește laptele și untul: opărește laptele și untul într-un cazan mare. Sau încălziți laptele și untul timp de 5 sau 6 minute la foc mare în cuptorul cu microunde, până fierbe, apoi transferați-l într-o oală pe aragaz. Păstrați fierbinte la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Faceți baza de lapte din făină de porumb: într-un castron separat, amestecați făina de porumb, făina și sarea; se amestecă melasa. Se diluează amestecul cu aproximativ 1/2 cană de lapte opărit, câteva linguri la un moment dat, apoi se adaugă treptat amestecul înapoi în oala mare de lapte opărit. Gatiti, amestecand pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4 Căni De Făină De Grâu
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
4
Temperați ouăle, combinați cu amestecul de făină de porumb din lapte: temperați ouăle adăugând încet o jumătate de cană din amestecul de făină de porumb din lapte fierbinte la ouăle bătute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați amestecul de ouă înapoi cu amestecul de făină de porumb cu lapte fierbinte, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați zahăr, condimente, stafide dacă utilizați: amestecați zahărul și condimentele, până se omogenizează. În acest moment, dacă amestecul este aglomerat, îl puteți trece printr-un blender pentru a-l netezi. Se amestecă stafidele (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Se toarnă într-o caserolă superficială de 2 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2
Coaceți timp de 2 ore la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se răcește timp de o oră: lăsați budinca să se răcească aproximativ o oră pentru a fi la maxim. Ar trebui reîncălzit la temperatura caldă dacă a fost răcit.
4
Se servește cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.