Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos

Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos
Budinca de Tapioca de nucă de cocos este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 312 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte de nucă de cocos, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos, Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos, și Budinca De Tapioca De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie antiaderentă de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere 4 căni (3 3/4 căni dacă folosiți tapioca de gătit rapid). Amestecați treptat tapioca; reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, până când este transparent, 15 până la 30 de minute pentru perlă (5 până la 8 minute pentru gătit rapid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Amestecul va fi foarte gros.
3
Adăugați 3/4 cană zahăr, 1/3 cană lapte de cocos și 1/2 linguriță sare. Se amestecă ocazional până se dizolvă zahărul, 2 până la 3 minute. Se amestecă porumbul, dacă se utilizează. Lingurați în opt boluri mici sau ramekins (1/2 până la 3/4 cană fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri, amestecați restul de 1/4 cană de zahăr și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați restul de 1 cană de lapte de cocos, 1/2 cană de apă și restul de 1/2 linguriță de sare. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, 3 până la 4 minute. Spoon în mod egal peste budinci și răspândit pentru a acoperi topuri. Se răcește până se răcește, aproximativ 30 de minute, apoi se acoperă și se răcește până la rece, aproximativ 2 ore. Chiar înainte de servire, garnisiți cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista