Budinca De Banane Cu Ciocolată Cu Lapte

Budinca De Banane Cu Ciocolată Cu Lapte
Budinca de banane cu ciocolată cu lapte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,73 USD pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, extract de vanillan, ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Chocolat Chunk Banana cânepă lapte pâine budinca cu lapte de cânepă Caramel, Budinca De Ciocolata Cu Lapte, și Budinca De Ciocolata Cu Lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți atât bomboanele, cât și căldura până se topește și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Scoateți din căldură.
4
Bateți gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb într-un castron mare. Bateți încet amestecul de ciocolată-lapte și apoi întoarceți amestecul în cratiță la foc mediu-mare și bateți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se scoate de pe foc, se amestecă vanilia și se transferă într-un bol curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Așezați o bucată de folie de plastic pe suprafața cremei de patiserie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Puneți aproximativ 1 cană de cremă de patiserie într-un vas de sticlă de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
8
Așezați prăjiturile, bananele și crema de patiserie în castron, terminând cu crema de patiserie. Se acoperă bine și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 4 ore sau peste noapte. Chiar înainte de servire, întindeți frișca peste vârful budincii și presărați cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
(carton Bloc)(carton Bloc)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista