Budincă persană cu trandafir bătut și unt de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca persană cu trandafir bătut și unt de miere. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 857 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. 176 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită apă de trandafiri, miere limpede, unt și apă portocalie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Faloodeh (gheață de apă de trandafiri Persană), Dovleac de găluște umplute persan cu petale de trandafir, și Pâine de porumb (ușurată) și unt de miere bătut.
Instrucțiuni
1
Introduceți curmalele într-un castron cu stafidele, acoperiți cu 200 ml apă fierbinte din ibric și puneți-le deoparte. Între timp, ungeți un lighean de budincă de 1,5 litri și tapetați baza cu un disc de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Date
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți ingredientele uscate și coaja de portocală într-un castron mare. Se amestecă curmalele și stafidele (și lichidul de înmuiere), apa de trandafiri și portocale, cu ouăle și untul.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă până când totul este combinat. Sfat în bazin și acoperiți cu un cerc de hârtie pergament, apoi folie, apoi legați janta cu șnur.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4
Așezați budinca pe un capac de borcan răsturnat într-o tigaie mare și turnați apă fierbinte din ibric până când ajunge la jumătatea vasului. Acoperiți tigaia și aburiți ușor timp de 4 ore, completând cu mai multă apă, dacă este necesar. Budinca poate fi consumată imediat, răcită și păstrată până la o săptămână sau congelată timp de 1 lună. Pentru a reîncălzi, dezghețați complet sau scoateți din frigider și aburiți din nou timp de 30 de minute până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a face untul, amestecați ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Serviți budinca în pene cu o lingură de unt care se topește peste ea.
Budinca în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.