Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port

Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port
Budinca de caramele lipicioase cu sos de caramele Port este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prăjit și fistic, bicarbonat de sodiu, melasă ușoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramel cu sos de Butterscotch, și Budincă de curmale lipicioasă cu sos de caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru budincă: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci cu 1 lingură de unt. Set pan tigaie mare de prăjire căptușită cu prosop de bucătărie curat. Aduceți fierbătorul sau cratița medie de apă pentru a fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aduceți prunele și portul la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță mică. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când lichidul este ușor redus și prunele sunt pline, 8 până la 10 minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Prune UscatePrune Uscate
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc și se răcește ușor, aproximativ 10 minute.
4
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Pulsează prunele, lichidul de gătit, zahărul brun și coaja de lămâie în robotul de bucătărie până la măcinat până la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați ouă și pulsați de mai multe ori până când se combină bine. Cu mașina în funcțiune, turnați restul de 4 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Transferați amestecul de prune într-un castron mare. Cu spatula de cauciuc, pliați în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților tigaiei. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese cu firimituri umede atașate, 40 până la 50 de minute. Scoateți imediat tigaia din Baia de apă și puneți-o pe grătar (păstrați acoperit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Pentru sosul de caramele Port: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
CarameleCaramele
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Adăugați zahăr brun și sare și bateți până se omogenizează. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat și amestecul pare pufos, 3 până la 4 minute. Se toarnă încet smântână, port și melasă și se amestecă pentru a se combina. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se spumează, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
PortPort
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Poke tort cu cuțit paring sau frigarui, apoi, se toarnă sos de caramel peste budinca si se intinde uniform cu spatula de cauciuc. Se lasă să se răcească ușor, aproximativ 10 minute, apoi se scot porții și se presară cu (opțional) fistic și sare Maldon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
CarameleCaramele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Resturile pot fi refrigerate timp de până la 3 zile; asigurați-vă că porții cu microunde până când sunt încălzite înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista