Budincă de vis cu tofu și umplutură de plăcintă

Budincă de vis cu tofu și umplutură de plăcintă
Umplutura cu budincă și plăcintă de vis cu tofu este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 125 de calorii . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. Dacă aveți zahăr brun, sirop de arțar, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umplutură cu budincă de ciocolată/mousse/plăcintă cu tofu , umplutură cu budincă sau plăcintă și plăcintă cu budincă de ciocolată cu umplutură cu unt de arahide .

Instrucțiuni

1
Pune tofu, zahărul brun, nucile, siropul de arțar și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie. Procesați până la omogenizare. Acoperiți și lăsați să se îngroașe pentru umplutura de plăcintă sau serviți imediat ca budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista