Budincă de pâine cu rucola, slănină și Gruyincroyre
Această rețetă face 4 porții cu 598 calorii, 31g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte, șalotă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă de pâine cu praz și Gruyere, Șuncă și budincă de pâine Gruy de la un fel de mâncare bună, și Budinca de paine cu ciuperci salbatice cu carnati si Gruyulincrucroyre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 2 qt.
Bateți împreună laptele, smântâna, ouăle și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mare.
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, rotind ocazional, până când este crocantă.
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi sfărâmați grosier.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți șalota și usturoiul, amestecând continuu, până devin aurii, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat rucola și gătiți, amestecând, până se ofilește.
Se amestecă amestecul de rucola, slănină, pâine și brânză în cremă.
Se transferă în vasul de copt și se acoperă cu folie.
Coaceți 30 de minute, apoi îndepărtați folia și coaceți până devin aurii în pete, încă aproximativ 10 minute.