Budincă De Orez Vegană Cu Ouă
Budinca de orez Vegan cu ouă este o fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă face 2 porții cu 718 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 167 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară măcinată, margarină fără lactate, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă De Orez Cu Ouă, Crock-Pot Eggnog Budinca de orez cu afine, și Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel.
Instrucțiuni
Așezați orezul și 1 cană de ouă vegană într-o cratiță medie și gătiți la foc moderat. Păstrați-l chiar sub fierbere timp de aproximativ 5 minute până când orezul a absorbit în cea mai mare parte lichidul și adăugați zahărul, sarea, scorțișoara și stafidele.Gatiti inca 10 minute inainte de a adauga restul de nog, apoi fierbeti inca 5-10 minute sau pana cand amestecul a atins grosimea dorita.Se amestecă margarina fără lactate doar pentru a se topi și combina, se ia oala de pe foc și se încorporează vanilia.Fie serviți imediat cât este încă cald, fie lăsați-l să stea la frigider până când este bine răcit.Se acoperă cu nucșoară proaspăt rasă, dacă se dorește.