Budincă de orez pentru mic dejun

Budincă de orez pentru mic dejun
Budinca de orez pentru micul dejun necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 470 de calorii , 5 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Această rețetă de la Taste of Home necesită orez basmati, zahăr brun, smântână grea pentru frișcă și unt. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt budinca de orez cu stafide la cuptor , budinca de orez la cuptor și budinca de orez negru cu infuzie de cardamon cu lapte de cocos .

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Într-un castron mare, combinați orezul, piersicile, cireșele, smântâna și 1/4 cană de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Fără Sâmburi Conservate Sau Congelate, ScurseCireșe Tartă Fără Sâmburi Conservate Sau Congelate, Scurse
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-o tavă de copt unsă de 1-1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Combinați ovăzul, nuca de cocos, nucile pecan, untul și zahărul brun rămas; se presara peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista