Budincă de brioșe cu banane
Budinca de brioșe cu banane este un desert care conține 6 porții. O porție conține 327 de calorii , 7 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită extract de vanilie, banane, amidon de porumb și unt. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Cu un scor la cupă de 37% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și brioșa cu banane și Oreo , brioșa cu tort de morcovi și brioșa cu stafide Earl Grey .
Instrucțiuni
Preparați crema: Aduceți laptele la fierbere într-o cratiță medie, la foc mediu.
Bateți gălbenușurile de ou, amidonul de porumb, zahărul și sarea într-un bol mare. Turnați treptat laptele fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant.
Turnați amestecul înapoi în cratiță și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă și face bule, aproximativ 3 minute. Strecurați printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol, presând crema cu o spatulă de cauciuc. Încorporați untul și vanilia până se omogenizează.
Puneți deoparte 1 sau 2 felii de brioșă pentru a le sfărâma deasupra. În 6 borcane late sau într-un vas de sufleu de 2 litri, așezați feliile de brioșă, feliile de banană și crema de vanilie în straturi; sfărâmați deasupra feliile de brioșă puse deoparte. Acoperiți și dați la frigider 2-4 ore înainte de servire.