Bruschetta de zmeură neagră și nectarină Dolce

Black Raspberry și Nectarine Bruschetta Dolce ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de frunze de cimbru, suc de lămâie, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Zmeură Boccone Dolce (ciocolată și zmeură Pavlova), Păstrarea desertului de vară dulce și simplu cu Bruschetta Dolce, și Zmeura Boccone Dolce (Dulce Îmbucătură) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o sită cu plasă de sârmă cu un strat dublu de pânză de brânză. Puneți sita peste un castron, lăsând loc sub sită pentru colectarea lichidului. Puneți ricotta în sita căptușită. Îndoiți colțurile cârpei de brânză peste ricotta.
Așezați un strat de folie de plastic peste partea superioară a sitei, acoperind pachetul de pânză de brânză.
Așezați câteva boluri de sticlă sau ceramică deasupra plasticului pentru a cântări ușor brânza în jos și puneți întreaga configurație la frigider peste noapte.
Scoateți bolurile de greutate și întoarceți ricotta din cârpa de brânză într-un castron curat. Aruncați cârpa de brânză și lichidul care s-a scurs din brânză peste noapte.
Adăugați sarea și 2 lingurițe de miere în ricotta presată și amestecați bine pentru a combina. Acoperiți amestecul și dați-l la frigider până când este necesar.
Într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună restul de 2 lingurițe de miere, suc de lămâie și frunze de cimbru.
Adăugați nectarina și fructele de pădure și aruncați ușor pentru a acoperi cu amestecul de miere. Acoperiți și lăsați deoparte până când este nevoie.
Ungeți ușor feliile de tort cu ulei de măsline; așezați pe grătar până la prăjit (alternativ, puteți așeza felii de tort într-o tigaie pentru grătar sau saut sau sub broiler). Bucățile de tort de lire prăjite pot fi folosite imediat sau așezate pe prosoape de hârtie într-un singur strat pentru a se răci pentru o utilizare ulterioară.
Așezați o păpușă generoasă, aproximativ 1 linguriță, din amestecul de ricotta pe fiecare bază de tort de lire și întindeți-o spre margini. Scoateți amestecul de nectarină cu lingurița, apăsând ușor fiecare lingură pe partea laterală a bolului pentru a permite sucurilor să se scurgă înainte de a pune fructele deasupra bazelor de tort cu ricotta. După asamblarea tuturor bruschetelor, aranjați-le pe un platou de servire, stropiți fiecare cu puțin din amestecul rezervat de suc de fructe și serviți imediat. (Ca alternativă, serviți componentele - prăjitură prăjită, brânză și amestecuri de fructe—individual, astfel încât oaspeții să își poată asambla propria bruschetă.)