Bruschetta cu brânză de capră cu sparanghel cu vinetă Porcini
Rețeta Bruschetta de brânză de capră sparanghel cu vinaigretă Porcini ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru $2.69 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, pâine, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sparanghel Naptime Cu Brânză De Capră Și Vinetă De Citrice, Tortellini cu ceapă și brânză de capră Maui cu roșii coacăze și sos Porcini, și Bruschetta de smochine și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciupercile uscate într-un vas termorezistent și turnați apă clocotită peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Turnați ciupercile cu lichid printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Transferați ciupercile pe o tăietură și tocați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Adăugați oțet, șalotă, zahăr, 1/2 linguriță sare și jumătate de ciuperci în cratiță și fierbeți amestecul până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Bateți în 1/4 cană de ulei de măsline și adăugați sare și piper după gust. Sosul poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in treimea superioara.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați ciupercile tocate rămase cu brânză de capră înmuiată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați un coș cu aburi într-o oală de 5 litri umplută cu 2 inci de apă. Sparanghel la abur, acoperit, doar până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Transferați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Înjumătățiți sparanghelul transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Aranjați feliile de pâine pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Ungeți cu puțin ulei de măsline și coaceți până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Întindeți Generos amestecul de brânză de capră pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Pâine Cu Nuci și Stafide
9
Pentru a servi, așezați un pâine prăjită în centrul unei farfurii de salată și aranjați 4 sau 5 capete de tulpină de sparanghel pe fiecare. Tulpini superioare cu vârfuri de sparanghel, aranjându-le perpendicular pe tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Stropiți sparanghelul și farfuria înconjurătoare cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1
* Vinaigreta Porcini poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată la temperatura camerei, acoperită.* Sparanghelul poate fi gătit cu 1 zi înainte și păstrat răcit într-o pungă de plastic sigilabilă între prosoape. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Amestecul de brânză de capră se poate face cu 1 zi înainte, păstrat acoperit și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Pâinea poate fi prăjită cu 2 ore înainte și întinsă cu amestec de brânză cu până la 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar