Brownies Fără Gluten În Loturi Mici
Lot mic fără gluten negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brownies Fără Cereale Paleo În Lot Mic, Lot Mic Guinness Brownies, și Lot mic Paleo făină de migdale Brownies cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți interiorul foliei antiaderente pentru tava de copt de 9 cm de 5 cm.Se amestecă împreună făina de orez, făina de tapioca și sarea; set aside.In o cratiță, topiți untul la foc mediu. Când untul începe să se topească și acoperă fundul tigaiei, adăugați ciocolată neîndulcită și reduceți focul la minim. Se amestecă constant până se topește ciocolata.
Adăugați 1/2 cană de zahăr în ciocolata topită și amestecați la foc mic timp de aproximativ 40 de secunde.
Scoateți amestecul de ciocolată de pe foc și lăsați să se răcească aproximativ 5 minute. Se amestecă vanilia.Între timp, folosind un mixer electric (de mână sau stai bine), bateți ouăle timp de 2 minute sau până când sunt spumoase și ușoare. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr rămasă în ouă și continuați să bateți încă un minut.Folosind o spatulă de cauciuc, pliați o cantitate mică (aproximativ 1/3 cană) din amestecul de ouă în amestecul de ciocolată caldă, apoi pliați ciocolata ușoară în castron cu amestecul de ouă. Se amestecă amestecul de orez/făină de tapioca / sare, având grijă să nu se amestece prea mult.
Se toarnă în tigaie și se coace timp de 25-28 de minute sau până când blatul este setat.
Lăsați să se răcească complet.
Se transferă la frigider și se răcește câteva ore sau peste noapte. Ridicați din tigaie și tăiați.