Broccoli cu Pancetta și lămâie

Broccoli cu Pancetta și lămâie
Broccoli cu Pancettan și lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți pancetta, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Lemon Fettuccine cu Broccoli și Pancetta "crutoane", Bulion de Broccoli cu Pancetta, Prosciutto și paste: Minestra di Broccoli alla Romana, și Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli Rabe și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți câteva litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați flori de broccoli și fierbeți 2 minute sau până când sunt crocante. (Gătiți în loturi, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
B ZahărB Zahăr
3
Scurgeți și scufundați broccoli într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se scurge și se usucă.
5
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați jumătate de pancetta și jumătate de usturoi; se sotează 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Se adaugă jumătate din floretele de broccoli și se sotează 2 până la 3 minute până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
B ZahărB Zahăr
8
Adăugați 1 lingură de coajă de lămâie și 1/2 linguriță de sare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Transferați într-un castron mare; acoperiți și păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 3 linguri de unt și restul de jumătate din ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Serviți cald sau la temperatura camerei.
11
Faceți înainte: gătiți broccoli și uscați cu o zi înainte; depozitați în pungi de plastic cu fermoar la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
12
Notă: găsiți pancetta în departamentul de carne deli al supermarketurilor mari. Slănina obișnuită face un înlocuitor fin în această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne DeliCarne Deli
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista