Briose Cu Tărâțe De Banane

Briose Cu Tărâțe De Banane
Brioșele cu tărâțe de banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 238 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Brioșe Cu Tărâțe De Banane, Briose Cu Tărâțe De Banane, și Briose Cu Tărâțe De Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie pentru brioșe sau tapetați cu căptușeli pentru brioșe de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, smântână unt și zahăr brun împreună până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați banane, lapte, vanilie și ouă; se amestecă bine. Se amestecă făina, tărâțele, praful de copt, sifonul și sarea; se amestecă doar până se umezește. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
BananeBanane
VanilieVanilie
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BranBran
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Se toarnă aluatul în căni de briose pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Se răcește în cupe timp de 5 minute, apoi se îndepărtează brioșele și se așează pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista