Brioșele de mere rapide și ușoare sunt vegetarian masa de dimineață. O porție conține 150 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de ou, praf de copt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Brioșe Cu Gogoși Rapide Și Ușoare, Brioșe rapide și ușoare de banane-ovăz, și Brioșe rapide și ușoare de banane-ovăz.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor 12 căni de brioșă sau tapetați cu garnituri de brioșă de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună făina, praful de copt, zahărul, scorțișoara și sarea. Într-un castron separat, amestecați împreună laptele, oul și untul. Se amestecă amestecul de ou în amestecul de făină doar până se combină. Îndoiți merele tocate. Puneți aluatul în cupe de brioșă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.