Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine

Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu tort de cafea cu afine. Această rețetă servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 262 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine, Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine, și Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați 16 căptușeli de hârtie în Tigăi pentru briose.
4
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Cu mixerul la viteză mică, adăugați ouăle câte 1, apoi adăugați vanilia, smântâna și laptele. Într-un castron separat, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză mică adăugați amestecul de făină în aluat și bateți până se amestecă. Îndoiți afinele cu o spatulă și asigurați-vă că aluatul este complet amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Scoateți aluatul în cratițele de briose pregătite, umplând fiecare cană chiar deasupra și coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când brioșele se rumenesc ușor deasupra și un tester de tort iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista