Brioșe cu marmeladă
Dacă aveți aproximativ 35 de minute la dispoziție în bucătărie, brioșele cu marmeladă ar putea fi o rețetă super lacto-ovo-vegetariană pe care să o încercați. Această rețetă are 12 porții. O porție conține 216 calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, lapte și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest mic dejun. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 28% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe cu marmeladă de portocale , Sufleu de marmeladă de whisky Sevilla și Prăjitură cu migdale și marmeladă de portocale .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt bol, bateți ouăle, laptele, marmelada și uleiul. Încorporați ingredientele uscate doar până se umezesc.
Umpleți formele de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți la 175°C timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar.
Într-un castron mic, bateți marmelada și crema de brânză până obțineți o compoziție pufoasă. Încorporați zahărul pudră și amestecați până obțineți o compoziție omogenă.
Întindeți peste brioșele răcite. A se păstra la frigider.