Brânză Pecorino proaspătă la grătar cu praz: Vânzare Primo în Padella con Porri

Brânză Pecorino proaspătă la grătar cu praz: Vânzare Primo în Padella con Porri
Brânză Pecorino proaspătă la grătar cu praz: Vânzare Primo în Padella con Porri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 658 calorii, 38g de proteine, și 48G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de praz, lămâie, frunze de varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 68%. Încercați Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Pui umplut cu praz (Pollo Imbotito Ai Porri), și Lombo Di Maiale coi Porri (cotlet de porc prăjit în tigaie cu praz) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau broilerul. Înfășurați fiecare jumătate de praz într-o frunză de varză pentru a forma un pachet strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați rulourile de varză și praz pe cărbunii grătarului în exterior și gătiți, întorcându-se des, până când varza s-a carbonizat și prazul este fraged, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă varza carbonizată din Praz și periați prazul. Se condimentează cu sare și piper negru și se pune pe un platou de servire. Între timp, ungeți o tigaie antiaderentă și încălziți-o la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați brânza în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, apoi așezați pe platoul de servire cu prazul. Strângeți lămâia, stropiți cu ulei, condimentați cu ardeiul negru și serviți.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista