Brânză ' n ' Chile caserola
Cheese ' n ' Chile caserola este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest fel principal are 405 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, ouă, brânză de vaci cu caș mic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 18 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Caserola Cu Brânză Chile, Chile-Brânză Brunch Caserola, și Brânză de sezon & Chile Enchilada Crock Pot caserola.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle și sarea într-un castron mare; adăugați brânzeturi și unt.
Bateți făina și praful de copt în amestecul de brânză.
Adăugați ardei iute verzi și pimiento.
Se toarnă într-un vas de copt ușor uns de 13" x 9".
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșteri Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada