Brânză la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole

Brânza la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 602 calorii, 31g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați taleggio, pâine cu aluat Central, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Brânză la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole, Brânză La Grătar Cu Șuncă-Taleggio, și Rețetă de brânză la grătar cu struguri și Taleggio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți 1 parte a feliilor de pâine cu ulei și aranjați, părțile cu ulei în jos, pe o suprafață de lucru.
Întindeți dulceața pe 2 felii de pâine și împărțiți brânza între cele 2 felii rămase. Mound escarole deasupra brânzei și condimentează cu sare și piper, apoi asamblează sandvișuri.
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mediu-mic până când este fierbinte. Gătiti sandvișuri, întorcându-vă o dată și apăsând cu o spatulă pentru a compacta, până când pâinea se rumeneste și brânza se topește, 6 până la 8 minute în total.