Brânză Feta Cu Usturoi Lemony
Lemony usturoi brânză Feta este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 41 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, măsline castelvetrano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Saut de spanac Lemony cu rosii de mostenire si branza Feta, Brânză Feta și Dip de usturoi, și Spaghete cu roșii, măsline negre, usturoi și brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și cățelele de usturoi zdrobite într-o cratiță la foc mediu-mic 2 până la 3 minute sau până când usturoiul începe să baloneze.
Se ia de pe foc și se răcește complet.
Strat 2 oz. brânză feta, 2 felii de lămâie, 4 crenguțe de cimbru și 1/4 cană de măsline în 1 (1-pt.) borcan. Repetați straturile o dată.
Se toarnă amestecul de ulei-usturoi în borcan.
Adăugați ulei suplimentar pentru a umple borcanul. Acoperiți și răciți cu 24 de ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 3 zile.
Pachet în: canistre de sticlă cu capace din lemn (95 USD/set de 3; williams-sonoma.com)