Brânză Cheddar Piure De Cartofi
Cheddar brânză piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 493 calorii, 13g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, Cartofi, Arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Cheddar Piure De Cartofi, Piure de cartofi cu salvie și brânză Cheddar albă, și Cheddar Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii cu frunzele de dafin până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți bine cartofii și aruncați frunzele de dafin. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți cartofii cu mâna, apoi amestecați bucăți de unt și Cheddar mărunțit. Acoperiți și puneți deoparte pentru a lăsa brânza să se topească. Se amestecă smântâna grea, se condimentează cu sare și piper alb, apoi se bate până la crem folosind un bătător electric.
Transferați în vasul de servire și garnisiți cu arpagic tocat.