Brânză albastră crustă Filet Mignon cu sos de vin de Port

Brânză albastră crustă Filet Mignon cu sos de vin de Port
Brânză albastră Crusted file Mignon cu sos de vin de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 689 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 7.48 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, vin de port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Cizmar Port ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Peppercorn Crusted Filet Mignon Cu Sos De Vin Roșu Balsamic, File mignon cu crustă de piper cu Port Jus, și Brânză albastră cruste file cu cartofi și porumb Hash și o reducere de Port.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul. Gatiti, amestecand constant, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă bulionul de vită, răzuind bucățile de ceapă de pe fundul tigaiei, apoi se amestecă vinul de port. Aduceți la fierbere și gătiți până când amestecul s-a redus la aproximativ 1/2 cană. Pune deoparte. Acest lucru poate fi, de asemenea, făcute înainte de timp, și reîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
PortPort
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă sau altă tigaie sigură la cuptor la foc mare. Căutați fripturile rapid pe ambele părți până se rumenesc, apoi puneți întreaga tigaie în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Prăjiți fripturile la cuptor timp de aproximativ 15 minute pentru mediu rar - cu o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C). Puteți ajusta acest timp pentru a permite fripturi pentru a termina chiar sub gradul dorit de doneness dacă mediu nu este ceea ce preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și puneți-l pe o foaie de copt. Amestecați împreună firimiturile panko și brânza albastră. Topiți fiecare friptură cu un strat din acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați fripturile sub broilerul preîncălzit până când toppingul de brânză este rumenit și bubuit. 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se servește cu sos cald de vin de port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista