Afine-Zmeura Sangr Xifa

Afine-Zmeura Sangr Xifa
Cranberry-zmeură Sangr fără gluten și vegan rețetă cu 12 porții. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, afine, portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Cranberry-Zmeură Sangria, Sangria de piersici și zmeură, și Pepene Verde Zmeură Sangria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un ulcior mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Adăugați felii de fructe și afine; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore. Amestecați sodă de club și cuburi de gheață chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De FructeFelii De Fructe
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Apă SpumantăApă Spumantă
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista