Brânză și ceapă caramelizată coburg este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 1189 calorii, 41G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă caramelizată de ceapă și orz cu crutoane de brânză, Tarte balsamice caramelizate și ceapă roșie cu brânză de capră, și Brânză de capră, roșii uscate la soare și Pizza cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina brună la alegere cu albul, drojdia și sarea într-un bol mare de amestecare. Puneți untul și frecați-l în făină. Se amestecă semințele dacă se utilizează. Faceți o baie în centrul făinii și turnați aproape 300 ml apă caldă de mână (mai degrabă rece decât fierbinte), cu un cuțit cu lamă rotundă. Apoi amestecați suficient din apa rămasă și puțin mai mult dacă este necesar, pentru a aduna orice bucăți uscate în fundul vasului și până când amestecul se reunește ca un aluat moale, nu prea lipicios. Adunați-o într-o minge cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați timp de 8-10 minute până când se simte neted și elastic, adăugând doar minimul de făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Așezați bila de aluat pe o suprafață de lucru ușor făinată. Acoperiți cu un vas de sticlă mare, curat și curat și lăsați timp de 45 de minute-1 oră sau până când își dublează dimensiunea și se simte ușor și elastic. Momentul va depinde de căldura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți înapoi aluatul frământând ușor doar de 3-4 ori. Vrei doar să elimini orice bule mari de aer, așa că prea multă manipulare acum va pierde ușurința aluaturilor. Formați într-o minge. Se acoperă cu vasul de sticlă și se lasă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se prăjește ceapa în uleiul de măsline până se caramelizează foarte ușor, apoi se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Tăiați aluatul în jumătate și formați-l în 2 bile. Se acoperă cu vasul de sticlă și se lasă 15 minute. Formați aplatizând fiecare bilă într-o rundă de 18 cm, puneți fiecare pe o tavă mare de copt tapetată cu pergament de copt. Faceți 6 tăieturi adânci cu un cuțit ascuțit pentru a marca fiecare rundă în 6 pene. Acoperiți cu un prosop curat. Lăsați timp de 40-45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Finalizați prin periaj cu ou bătut, împrăștiați peste ceapă, apoi brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți o formă de prăjire în partea de jos a cuptorului cu 20 de minute înainte de a fi gata de coacere și încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți pâinea înviată în cuptor, turnați cu grijă aproximativ 250 ml de apă rece în cositorul de prăjire (acest lucru va șuiera și va crea o explozie de abur pentru a vă oferi o crustă crocantă), apoi reduceți focul la 220C / 200C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până devin aurii. Dacă ceapa devine prea maronie, așezați o bucată de pergament deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Dacă atingeți partea de jos a pâinii dacă ar trebui să fie fermă și sunet gol.