Bourbon-Pecan Macaroon Bombe
Bourbon-Pecan Macaroon Bombe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bourbon, topping bătut, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, Tort de ciocolată fără făină cu crustă de pecan Macaroon cu Coulis de zmeură, și Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați firimiturile de prăjituri într-un castron mare.
Stropiți bourbon peste firimituri. Aruncați bine și lăsați firimiturile să se înmoaie 30 de minute.
Înveliți o matriță cu 9 căni sau un bol mare de amestecare cu spray de gătit și tapetați cu folie de plastic. Apăsați firimiturile de biscuiți înmuiate în bourbon în mucegaiul pregătit, formând o coajă; pus deoparte.
Combinați crema de brânză și laptele condensat îndulcit într-un castron; bateți la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit și nuci pecan. Lingură amestec în coajă cookie. Acoperiți și înghețați până la fermitate.
Inversați bombe congelate pe un platou de servire răcit.
Așezați un prosop umed și cald în jurul mucegaiului.
Îndepărtați mucegaiul și îndepărtați folia de plastic. Feliați bombe în pene și serviți cu sos rapid de Caramel.