Boabe Cu Cremă De Tequila
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 323 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr, garnitură: crenguțe de mentă, tequila și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Bezea De Înghețată Cu Fructe De Pădure Și Smântână, și Tequila Smash – un Cocktail de Tequila și cireșe Maraschino de casă.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un 2-qt. cratiță grea; bateți în tequila.
Gatiti la foc mediu-mic, batand constant, 10-15 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si se acopera cu spatele unei linguri. (Nu fierbeți.)
Umpleți un castron mare cu gheață.
Puneți cratița în gheață.
Lăsați crema să stea, amestecând ocazional, până se răcește (aproximativ 30 de minute).
Bateți 1 cană de smântână grea la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor frișca în amestecul de tequila răcit până la amestecare.
Aranjați fructe de pădure asortate în 8 feluri de mâncare și acoperiți uniform cu cremă de tequila.
* 1/2 cană suc de portocale poate fi înlocuit.
Notă: pentru a face înainte, acoperiți și răciți amestecul de frișcă și tequila până la 24 de ore.