Blinele de porumb cu rucola și salată caldă de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Blinele de porumb cu Rucolan și salată caldă de roșii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 234 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, bicarbonat de sodiu, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Porumb, Rucola Și Roșii, Salată de rucola, porumb și roșii, și Salată caldă de porumb și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti scallions alb si verde pal in ulei intr-o tigaie antiaderenta de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați roșiile, sarea și piperul și gătiți, amestecând, până când roșiile încep să se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Piper
Sare
3
Se ia de pe foc și se amestecă verdeața de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
4
Se transferă într-un castron și se răcește la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Gatiti porumbul intr-o cratita mica cu apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o sită, apoi se clătește sub apă rece și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Bateți împreună făina de porumb, făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și zahărul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună laptele și oul într-un alt castron, apoi adăugați la ingredientele uscate și amestecați până când sunt combinate (nu amestecați prea mult). Se amestecă porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Încălziți uleiul în tigaie curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în loturi de 4, lingură 1 lingură grămadă de aluat per fritter în tigaie și prăjiți, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați cu o spatulă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Bateți împreună oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un castron mare, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați rucola și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
3
Împărțiți rucola, prăjiturile și roșiile între 8 farfurii mici.